• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0886202977
    • За нас

     За нас клиентът е най-важен и това ни кара да осигурим за него добра цена, коректност и сигурност.

     С използването на този електронен магазин Вие сключвате договор за покупко-продажба от разстояние при условие, че се регистрирате като потребител и/или закупите предлагана в магазина търговска услуга.

     Полезна информация

     За да пазарувате от този електронен магазин е нужна регистрация. След регистрацията трябва да активирате своя профил през електронната си поща. Тогава можете да влизате в своя профил с имейл и парола, за да въведете необходимите данни за Вас или Вашата фирма. Така ще бъде осъществена покупката на желания артикул.

     Цените в сайта са в български лева и с начислен ДДС. Към стойността на закупените стоки допълнително се калкулира доставка по тарифите на Еконт (http://www.econt.com/tariff-parcel/) и на Спиди, като за покупка на стойност над 55 лева не заплащате транспортни разходи. Куриерската услуга в този случай се поема от електронния магазин. Доставките за град Сандански се договарят, предварително се уточнява адреса през формата за контакти nevelina.com или по посочените  GSM: 0886202977 ; 0884840667. Можете да поръчате и през страницата на онлайн магазина във Фейсбук https://www.facebook.com/Nevelinaa/ .

     При покупка на стоки от електронен магазин Nevelina на стойност под 55 лева заплащате куриерска услуга извън рамките на град Сандански. Цената на доставката е с различна стойност - при получаване на поръчката до адрес на купувача е по-висока, отколкото при получаване на закупеното в офис на доставчик. Цените и сроковете за доставка се определят по куриерските тарифи на Еконт. За град Сандански нe се използват куриерски услуги, ако не заявите изрично доставчик - куриер. За да получите поръчаните стоки уточнете начина на получаване по посочените от нас телефони за връзка или чрез формата за контакти през сайта.

     За покупките си в онлайн магазин nevelina.com ще получите стокова разписка, а ако изрично заявите и електронна фактура.

     Електронният магазин не разполага с голям склад. Продуктите, показани в сайта са в ограничени количества. Може всеки представен продукт по размер и цвят да бъде заявен от склад на производителя. Представяме български продукти бельо с марка Сия, Перфект и Фюжън стил, бански A MAR българско детско бельо, както и някои вносни продукти. Може предварително клиентът да направи запитване за продукта, към който проявява интерес или да уговори доставката на желани от него артикули в определен срок.

     Ако закупените стоки не задоволяват вашите очаквания, можете да ги замените или върнете в срок от 14 дни. При това положение заплащате транспортните разходи по тарифите на доставчика. В случай че върнете заплатените вече продукти, парите ви ще бъдат възстановени по посочената от вас банкова сметка или преведени по ващата банкова карта в срок до 14 дни. За да приемем обратно стоката, тя трябва да бъде във вида, в който е доставена - да не е използвана, скъсана и замърсена. Бельо не се заменя.

     При грубо нарушение на законодателството на България от страна на потребител на този електронен магазин могат да бъдат използвани съответните законови мерки според Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и Търговския закон, с цел прекратяване на подобни действия.

     Приятно пазаруване!

   • Newsletter